Thursday, April 2, 2009

Ah!persetan kan!

semalam adalah aktiviti yang paling membosan kan,
pegi c&c duduk-duduk cuci mata sambil goyang kepala yang konon nya nampak cool.
haih
nasib awin teman.
semalam pegi rasa happy takpasal2 sebab ada tujuan nak jumpa ehem-ehem
bila dah pegi,lain jadi.kote bosan pastu ehem-ehem sangat bz haih

aku ngan awin buat-buat happy padahal tahap kebosanan dah nak meluap-meluap macam gunung berapi.
shitt!perempuan tu ada.terus jatuh mood aku sampai ke kaki.
siap usha-usha kerek,wtf!
ok.yelah kau hot hot kan nyah
takpa mata kami semalam takterbatas langsung nak melihat lelaki-lelaki lazat kan awin kan?

soko-ill kill her!babih!

2 comments:

  1. ill kill her tu best kot.
    go kill her now!
    (padahal tak tau papepun.saja menghasut ;P)

    ReplyDelete